Zakončení podzimní části sezóny 2017/2018

ZMĚNA

Bohužel jsme se na poslední chvíli dozvěděli, že v pátek nebude vyjímečně k dispozici hala. Nevadí, budeme mít alternativní program – sejdeme se normálně v 16h na Slovanu v klubovně u šaten. Nebudeme sice sportovat, ale o jiné soutěžě (stolní fotbal apod.) děti nepřijdou. Stejně tak budeme předávat slíbené diplomy a pizza bude také – jen ne v restauraci, ale objednáme ji přímo do klubovny. Konec bude mezi 17.30 – 18.00, pokud se chtějí přidat rodiče, jsou vítáni.


 

V pátek 24.11. uspořádáme pro děti slavnostní zakončení podzimní části letošní sezóny. Místo tréninku uspořádáme halovou sportovní olympiádu, začínat budeme v 16h – přiveďte tedy děti alespoň 15min předem, ať se stihnou převléknout.

V 17h pak předáme dětěm odměny za soutěžě a přijde hlavní hřeb večera – vyhlášení nejlepších hráčů podzimu a předání ocenění. Rádi bychom na tuto část pozvali i všechny rodiče – vyzvedneme vás před 17h u šaten, nezapomeňte si vzít přezůvky do haly.

Po ukončení vyhlášení v 17.30 odejdeme s dětmi na společnou večeři do pizzeria Bonaccia v ulici Na Bendovce. Předpokládáme, že děti si na večeři budete moci vyzvednout po 19h. Pokud se rodiče budou chtít zúčastnit i večeře, dejte nám vědět, abychom se pokusili zajistit místa v restauraci – zda bude dost volných míst následně ještě potvrdíme.

Věříme, že si všichni najdete čas a děti si akci užijí!

 

Start a Conversation