Zakončení sezóny 2017/2018

Dnes jsme uzavřeli sezónu 2017/2018 a místo tréninku jsme si zahráli fotbalové hry a soutěže. Všichni hráči od nás také dostali diplomy za výkony, které v tomto roce předvedli, a samozřejmě i pár sladkostí za odměnu. Kvůli uzavřenému hřišti jsme museli trochu improvizovat, ale i tak si to děti užily.

Alespoň pár větami se ještě vrátíme k této sezóně – ke konci té minulé odešlo nebo přestoupilo kolem 8 dětí, což byla polovina týmu, navíc odešel i jeden trenér. Naštěstí se přidaly nové děti, které do týmu dobře zapadly – a další s námi začnou hrát od podzimu. Pro všechny to byla tedy nová situace, ale zároveň i velmi dobrá příležitost, protože každý z hráčů dostal spoustu prostoru ve všech zápasech, které jsme hráli. A myslíme si, že všichni velmi dobře obstáli a odehráli jsme dobrou sezónu.

Samozřejmě jsme si zažili výkyvy – lepší i horší zápasy, ale to je běžné i v týmech dospělích, takže s tím si netřeba lámat hlavu. V posledních zápasech navíc bylo vidět na naší hře velké zlepšení, takže věříme, že i příští sezónu můžeme vyhlížet s optimismem. Nic ale nepůjde samo – je potřeba věnovat čas tréninkům a kdo se chce opravdu zlepšit, musím si najít čas na nácvik fotbalových dovedností i mimo tréninky.

Přejeme všem dětem i rodičům pohodové prázdniny, s některými se těšíme na setkání na soustředění, se všemi pak na prvních trénincích v září. A věříme, že protože děti fotbal baví, najdou si i o prázdninách čas na to, aby si hrály s míčem a nezapomněly tak, co se doteď naučily… 🙂

Trenéři skvělého týmu TJ Slovan Bohnice 2009 – Aleš & Tomáš

Fotografie z dnešního zakončení sezóny najdete v galerii.

 

Start a Conversation