Členské příspěvky

Opět nás čeká vybírání členských příspěvků klubu pro jarní část sezóny. Příspěvek klubu TJ Slovan Bohnice činí 2.200,- Kč (na pololetí).

Dále jsme pro všechny hráče objednali nové teplákové soupravy s logem týmu (tepláky, tepláková bunda, šusťáková bunda) – cena je 1.400,- Kč, polovinu částky přispívá klub – cena pro hráče je tedy 700,- Kč.

A konečně na jaře plánujeme odehrát několik přátelských utkání (první 17.3. proti Viktorii Žižkov), budeme tedy přispívat na pronájem hřiště. Vybíráme zálohu 100,- Kč na hráče.

Od každého hráče tedy budeme vybírat celkem 3.000,- Kč. Pokud máte v klubu i další dítě, platí snížená sazba pro sourozence – v tom případě zaplatítě 2.550,- Kč (1.750,- + 100,- + 700,-) za každé dítě.

Příspěvky bychom měli vybrat do začátku března – ty, kteří ještě neplatili, prosíme, abyste nám částku předali na tréninku v pátek 1.3. nebo nejpozději ve středu 6.3. Soupravy oblečení bychom měli mít již v pátek 1.3. k dispozici – kdo bude mít zaplaceno si je tedy již může převzít.

Děkujeme trenéři

Start a Conversation