Sezóna 2018/2019 skončila

Děkujeme všem hráčům, rodičům a dalším rodinným příslušníkům za účast na dnešní rozlučce se sezónou. Doufáme, že jste si společně strávený čas užili. V galerii najdete fotografie ze strhujícího fotbalového zápasu, kterým celá sezóna vyvrcholila!

Příští týden je už hřiště uzavřené, tréninky tedy skončili.

Jak jsme vám už dnes říkali, pokud budeme mít čas a k dispozici hřiště, mohli bychom koncem prázdnin uspořádat přípravný kemp formou příměstského tábora – dali bychom vám včas vědět přes Whatsapp.

Od příští sezóny nás také čekají některé změny, o kterých jsme vás také informovali – tréninky budou společné, ale na zápasy budou kluci rozděleni do dvou mužstev a budou hrát dvě různé soutěže. Jedna část bude hrát vyšší soutěž hlavně pro ročníky 2009 (starší ročník starší přípravky), druhá část bude hrát nižší soutěž kombinovanou, tedy určenou pro ročníky 2009 i 2010 (toto mužstvo bude doplněno částí týmu ročníku 2010). Rozdělení budeme dělat až po prázdninách v rámci přípravy na sezónu.

Vybrané hráče příští týden ještě čeká poslední turnaj sezóny v Mělníku – https://fotbalbohnice.cz/event/turnaj-o-pohar-starosty-mesta-melnik/.

Všem přejeme krásné léto a prázdniny!

 

Start a Conversation