Starší přípravka – zápasy v sezóně 2019/2020

Jak jsme vás informovali již před prázdninami, od letošního podzimu budeme mít tři týmy v kategorii starších přípravek.

  • Mini 10 „A“ – soutěž G3G – pouze hráči ročníku 2009. Plán zápasů je už uveden na těchto stránkách, tak jak to znáte z minulosti. Stejně tak zde v budoucnu najdete výsledky a další informace.
  • Mini 10 „B“ – soutěž G3H – pouze hráči ročníku 2010.
  • Mini 10 „C“ – soutěž G3K – společná soutěž pro hráče ročníku 2009 i 2010. Rozpis zápasů a výsledků je možné najít na https://www.fotbalpraha.cz/souteze/zapasy/189-g3k-2008-1hp?id_season=2019. V brzké době budou informace uvedeny i na oficiálních stránkách Slovanu.

Každý týden oznámíme na tréninku nominaci hráčů na tato utkání. Díky více hraným soutěžím budou mít všichni možnost si dostatečně zahrát, získají více prostoru v zápasech a mohou tak získat více herních zkušeností.

První zápasy se hrají již tuto sobotu. Ve čtvrtek tedy oznámíme nominaci. Prosíme, abyste tuto nominaci respektovali a k zápasům se vždy dostavili s dostatečným časovým předstihem. Pokud budete předem vědět, že v některých termínech se nemohou kluci zápasu zúčastnit, dejte nám toto vědět co nejdříve dopředu, ať můžeme včas zajistit nominaci dostatečného počtu hráčů na zápas.

Jen pro jistotu uvedu první zápasy:

  • Mini 10 „A“
    Domácí – Hosté Datum Čas Hřiště
    FA Praha – Bohnice So 7.9. 9:00 Střížkov UMT
  • Mini 10 „C“
    Domácí – Hosté Datum Čas Hřiště
    TJ Sokol Lochkov – Bohnice So 7.9. 15:00 Lochkov T

Start a Conversation